آموزش زبان های سامی قدیم؛ خواندن و فهمیدن دو کتاب عهد عتیق و جدید

۲۷ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۴:۰۱ کد : ۹۶۶۲ خبر و اطلاعیه
آموزش زبان های سامی قدیم؛ خواندن و فهمیدن دو کتاب عهد عتیق و جدید

مرکز آموزش­های کاربردی و تخصصی آزاد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی کارگاه «آموزش زبانهای سامی قدیم (مقدماتی و متوسط)» را در بهار سال آتی برگزار خواهد کرد.

در این کارگاه طبق برنامه درسی قرار است افزون بر آموزش قواعد زبان، متن عهد عتیق قرائت و آیات آن تجزیه و بررسی شوند.

مدرس این کارگاه آقای دکتر حیدر بوذرجمهر (عضو هیات علمی دانشنامه جهان اسلام) است. این کارگاه در 16 جلسه (56 ساعت) از 5 اردیبهشت ماه تا پایان مردادماه 1394 در روز شنبه ساعت 16 الی 19 برگزار می‌شود.

لازمه فهم درست دو کتاب عهد عتیق و عهد جدید آشنایی با زبان اصلی این دو کتاب است و شرکت در این دوره برای گروه­های ذیل ضروری و اجتناب ناپذیر است:

- کسانی که در حوزه ادیان مطالعه و تحصیل می کنند،

- کسانی که در حوزه علوم قرآنی تحصیل و یا مشغول نوشتن رساله هستند،

- اساتید و دانشجویان شاغل به تحصیل و پژوهشگران حوزه فرهنگ و تمدن اسلامی و ایرانی،

- اساتید و دانشجویان رشته تاریخ ادیان، مذاهب و تاریخ اسلام،

- پژوهش­گران و علاقمندان سیره انبیاء،

- برای شناخت بهترتاریخ پیش از اسلام ایران و نیز نقش زبان سریانی در فرهنگ و تمدن اسلامی.

اهم سرفصل جلسات دوره:

1. حروف الفبا به همراه معانی حروف
آموزش نگارش حروف، حروف صامت، حروف صدادار تلفظ‌های پرحجم، مصوت‌ها، افعال و اعداد آموزش نگارش کلمات و نام اشخاص و مکانهایی که در عهد عتیق بودند. هجاهای باز و بسته نوشتن جملات اسمیه اسامی نشانه‌های قرائت و وقف آوانگاری و خواندن آیات عهد عتیق ترجمه آیات عهد عتیق از عبری به فارسی

به تمامی شرکت کنندگان گواهی علمی و معتبر شرکت در دوره کاربردی و تخصصی ارائه خواهد شد .

هزینه ثبت نام این کارگاه برای عموم 3.500.000 ریال تعیین شده است و برای دانشجویان با ارائه کارت معتبر 3.000.000 ریال می‌باشد. مهلت ثبت نام تا تاریخ 2 اردیبهشت ماه 1394 تعیین شده است .

متقاضیان با مراجعه به سایت پژوهشگاه فرم ثبت نام را دریافت و پس از  تکمیل،  به همراه  کپی کارت ملی و اصل فیش واریزی به صورت حضوری تحویل دهند و یا اسکن مدارک مذکور را به آدرس ایمیل ( workshop@ihcs.ac.ir ) ارسال نمایند. ارائه اصل فیش در روز کارگاه الزامی است.

شماره حساب:  5109789213

کد شناسه واریز:  99000808181

بانک ملت (شعبه سرچشمه کد64394)

به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی