اولین جلسه شورای صنفی اساتید و شورای صنفی دانشجویان برگزار شد

۰۶ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۹:۲۴ کد : ۹۵۴۶ خبر و اطلاعیه
اولین جلسه شورای صنفی اساتید و شورای صنفی دانشجویان برگزار شد

معاونت فرهنگی- اجتماعی اولین جلسه شورای صنفی اعضای هیئت علمی پژوهشگاه  را در تاریخ 3/12/93 برگزار کرد. در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر  اعضا با خانم دکتر بروجردی معاون فرهنگی- اجتماعی پیرامون چارچوب عملکرد شورای صنفی،  با رأی گیری اعضا، این افراد به شرح ذیل انتخاب گردیدند:

1- جناب آقای دکترشعبانلو به عنوان دبیر کل شورا

2-سرکار خانم دکتر ایشانی به عنوان جانشین دبیر کل شورا

3-جناب آقای دکتر میری به عنوان خزانه دار شورا

همچنین اولین جلسه شورای صنفی دانشجویان پژوهشگاه در تاریخ5/12/93 با حضور خانم دکتر بروجردی معاون فرهنگی- اجتماعی برگزار شد. در این جلسه خانم دکتر بروجردی ضمن تبریک به دانشجویان بابت انتخاب شدن آنها در شورای صنفی، به سوالات آن­ها پیرامون شرح وظایف و نحوه  تعامل شورا با معاونت فرهنگی- اجتماعی پاسخ داد. سپس با رأی گیری اعضای شورای صنفی، جناب آقای امیررضا باقرپور شیرازی به عنوان دبیر شورا صنفی دانشجویان انتخاب شد.

فایل های ضمیمه