گزارش نشست نخست تمدن سازی علوی در واحد اصفهان

۰۲ آذر ۱۳۹۲ | ۱۶:۵۷ کد : ۶۹۰۶ خبر و اطلاعیه
<div style="text-align: center;"><br /> </div>

همزمان با آغاز به فعالیت پژوهشگاه  علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و مرکز تحقیقات امام علی (ع)  دراستان اصفهان اولین نشست تخصصی با عنوان تمدن سازی علوی در محل سالن اجتماعات شرکت پلی اکریل برگزار شد . در بخش اول این نشست  ابتدا دکتر اصغر منتظر القائم رئیس گروه تاریخ دانشگاه اصفهان با اشاره به لزوم نگرش همه جانبه به تاریخ، جامعه و زندگی انسان به بیان سیر تحول فرهنگی، سیاسی و اجتماعی در زمان بعد از رحلت پیامبر تا زمان خلافت امیرالمومنین علی(ع) پرداخت . وی سپس اقدامات امام علی (ع) را در خصوص جلوگیری از انحرافات و ایجاد جریانهای اصلاحی و تربیتی بر شمرد و ابعاد تمدن سازی علوی را از منظر نظام سازی سیاسی ، اقتصادی ،فرهنگی و اجتماعی تشریح نمود .

در بخش دوم نیز اساتید و پژو هشگران به نقد و بررسی موضوعات مطرح شده پرداختند .

در این مراسم دکتر محمود جنیدی معاون پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با اشاره به اینکه پژوهشگران و اساتید از منظر کاربردی نظرات و ایده های خود را مطرح نمودند، گفت : «امید می رود که با استعانت از خدواند متعال در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی استان اصفهان به عنوان اولین مرکز راه اندازی شده زیر نظر پژو هشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی کشور شاهد برگزاری چنین نشست هایی باشیم .»

وی افزود : «این حرکت می تواند موجب ایجاد تحولی بزرگ در حوزه تدوین مبانی نظری و ایجاد بستر تحقق تمدن نبوی و علوی در عرصه اجرایی کشور باشد.»

همچنین دکتر مویدی ریاست مرکز تحقیقات امام علی (ع)  ضمن قدردانی از هیات علمی و دبیر جلسه، شروع فعالیت واحد اصفهان و تقارن بحث را  با ایام عاشورای حسینی توفیق الهی دانست و ابراز امید واری برای ادامه بحث با توجه به توانمندیهای علمی و پژوهشی در استان اصفهان نمود.