برگزاری کارگاه متد نقد مقاله های علمی- پژوهشی

۰۲ آذر ۱۳۹۲ | ۱۴:۲۸ کد : ۶۹۰۲ خبر و اطلاعیه

اولین دوره آموزشی کارگاه متد نقد مقاله های علمی- پژوهشی با تلاش شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی روزهای 27 و 28 آبانماه 92 در این مرکز برگزار شد .

این کارگاه با حضور دکتر سیّد حسین حسینی مدرس کارگاه و با هماهنگی های اجرایی خانم خودچیانی  و جمعی از دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکتری در سالن حکمت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار شد .

در این کارگاه مباحثی پیرامون تحلیل مولفه‌های مفهومی نقد، تحلیل ساختار نقد مقاله علمی- پژوهشی در حوزه علوم انسانی، تبیین موضوع و ابعاد کارگاه متد نقد، اهداف کارگاه متد نقد مطرح شد .

این کارگاه جهت ترویج فرهنگ نقد در جامعه علمی به منظور تقویت جایگاه علوم انسانی، تربیت کارشناس پژوهشی نقد مقالات علمی پژوهشی علوم انسانی برای شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی و دانش‌افزایی و آموزش روش مهارت نقد علمی مقالات پژوهشی درحوزه ‌علوم انسانی تشکیل شد.