نخستین همایش ملی زبان‌ها و گویش‌های مناطق مرزی ایران با همکاری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می‌شود

۲۴ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۶ کد : ۲۳۵۴۷ خبر و اطلاعیه

نخستین همایش ملی زبان‌ها و گویش‌های مناطق مرزی ایران با همکاری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، انجمن زبان‌شناسی ایران و سایر نهادهای علمی و پژوهشی به میزبانی دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود.
طبق برنامه در این همایش دکتر آزیتا افراشی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و رئیس انجمن زبان‌شناسی ایران نیز سخنرانی می‌کنند. موضوع سخنرانی ایشان «گویش کمزاری؛ شاهدی بر امتداد سپهر زبانی و فرهنگی ایران در خلیج‌فارس» خواهد بود.

تعامل زبان‌ها و گویش‌های مرزی
بیرجند در زمره شهرهای مرزی ایران است و موقعیت مرزی این شهر از حیث مطالعات گویشی مزیتی محسوب می‌شود. زمینه مطالعات گویشی در نواحی مرزی ایران تاکنون کم‌رنگ بوده است، لذا فرصت مغتنمی فراروی دانشگاه بیرجند است تا با بهره‌گیری از مزیت نسبی خود، پیش‌قراول مطالعات این رویکرد علمی در ایران شود و نخستین همایش ملی را در زمینه تعامل زبان‌ها و گویش‌های مرزی برگزار کند.

تاریخ برگزاری همایش:

10 اسفند 401
آدرس: دانشگاه بیرجند، دانشکده ادبیات و علوم انسانی

کلید واژه ها: دانشگاه بیرجند نخستین همایش ملی زبان‌ها و گویش‌های مناطق مرزی ایران تعامل زبان‌ها و گویش‌های مرزی