رونمایی از جدیدترین کتاب های طرح جامع اعتلاء با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پژوهشگاه

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۴ کد : ۲۰۷۴۹ خبر و اطلاعیه

روز یکشنبه، ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰، هم‌زمان با سالگرد استاد شهید آیت‌الله مطهری، روز معلم و پاسداشت مقام استاد در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی باحضور دکتر غلامی، وزیر علوم، جمعی از مدیران، اصحاب علوم انسانی و اعضای کمیته علمی، مجریان و ناظران طرح‌های پژوهشی طرح جامع اعتلاء و خانواده‌ی بزرگ پژوهشگاه علوم انسانی از تعداد دیگری از کتاب های طرح جامع اعتلای علوم انسانی معوطف به پیشرفت کشور، رونمایی خواهد شد.

در این مراسم دکتر قبادی، رئیس پژوهشگاه و دکتر فوزی، جانشین رئیس در طرح جامع اعتلاء، آثار رونمایی شده و ویژگی‌های آن‌ها را معرفی خواهند کرد.
این مراسم از ساعت ۱۰:۳۰ روز یکشبه به‌صورت مجازی و همچنین با حضور تعداد منتخبی از حاضران با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در «تالار حکمت» پژوهشگاه برگزار خواهد شد.
علاقمندان می‌توانند از طریق لینک معرفی شده در این نشست به‌صورت مجازی حضور داشته باشند.

کلید واژه ها: رونمایی کتاب