استاد ابوالقاسمی درگذشت

۲۱ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۰ کد : ۱۷۸۳۷ خبر و اطلاعیه
استاد ابوالقاسمی درگذشت

«محسن ابوالقاسمی» استاد فرهنگ و زبان‌های باستانی و همکار پیشکسوت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در سن 82 سالگی درگذشت.

دکتر حسینعلی قبادی، استاد زبان و ادبیات تربیت مدرس و رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی نیز به مناسبت درگذشت این استاد فرهیخته، چهره نام‌آور و برجسته‌ی زبان، ادبیات و فرهنگ ایران، با اهالی علم و فرهنگ ابراز همدردی کرد.
وی ضمن عرض تسلیت از همه شاگردان و ارادتمندان آن استاد فرزانه تقاضا کرد به پاس خدمات کم نظیر علمی وی و احترام به پاکی و خلوص او در برگزاری هرچه شایسته تر مراسم تشییع، تدفین مجدّانه مشارکت و مساعدت فرمایند.

لازم به ذکر است، مراسم تشییع پیکر استاد فرزانه مرحوم دکتر محسن ابوالقاسمی روز یکشنبه ۲۱ بهمن ماه، ساعت ۹ صبح از دانشکده ادبیات دانشگاه تهران آغاز می شود و پیکر ایشان در قطعه نام آوران بهشت زهرا  آرام خواهد گرفت.