برگزاری اولین جلسه کمیته علمی سومین کنگره بین المللی امام علی (ع) پژوهی

۰۹ آبان ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۴ کد : ۱۷۳۷۴ خبر و اطلاعیه

اولین جلسه کمیته علمی سومین کنگره بین المللی امام علی پژوهی(ع) درمورخ یکشنبه 6 آبان 1397 به میزبانی مرکز تحقیقات امام علی علیه السلام در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار شد.
این جلسه با حضور دکتر فاطمه احمدی استاد حوزه و دانشگاه و دکتر سید سجاد علم الهدی رییس مرکز تحقیقات امام علی (ع)، دکتر مصطفی دلشاد تهرانی، استاد دانشگاه قرآن و حدیث ، دکتر احمد پاکتچی نماینده بنیاد بین المللی نهج البلاغه و عضو هیات علمی پژوهشگاه، دکتر حامد شیواپور نماینده دانشگاه مفید، دکتر محمد دشتی نماینده جامعه المصطفی، دکتر مهدی رمضانی چابک نماینده پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دکتر محمود جنیدی جعفری عضو هیات علمی پژوهشگاه، دکتر داود مهدوی زادگان، عضوهیات علمی پژوهشگاه، سید فخرالدین مؤیدی، معاون علمی سابق مرکز و محمدعلی معتضدیان، معاون اجرایی مرکز تحقیقات امام علی (ع)، برای بررسی و تعیین محورهای فراخوان این دوره ازکنگره که در شهریور 1398 برگزار خواهد شد تشکیل شد.
در این نشست، حاضران به بحث پیرامون شعار این دوره از کنگره پرداختند و توافق اولیه برعبارت زیرحاصل شد:
فرهنگ و صلح در اندیشه و کنش امام علی (ع)، (بازخوانی گفتمان با رویکردی جهانی، چالش امروز و طرحی برای فردا).
سپس چگونگی موضوع محور اصلی فراخوان کنگره مورد تبادل نظر قرار گرفت که درنهایت «توجه به صلح از جنیه ی فرهنگی» به عنوان محور اصلی، مورد توافق قرارگرفت.
همچنین مقرر شد درجلسه ی آتی محورهای فرعی فراخوان آثارمشخص شوند.

کلید واژه ها: سومین کنگره بین المللی امام علی پژوهی(ع) پژوهشگاه ihcs research center پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی