کارگاه آموزشی نظام­ ها و شاخص­ های ملی و بین­ المللی اعتباربخشی بروندادهای علمی و نحوه تشخیص نشریات و منابع معتبر

۲۵ آبان ۱۳۹۵ | ۱۲:۴۰ کد : ۱۴۴۴۳ خبر و اطلاعیه

کتابخانه مرکزی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

مدرسین: ایوب نازی، سکینه قاسم پور

همانطور که آشنایی با شیوه مقاله نویسی یکی از نیازهای اصلی پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است، اطلاع از اعتبار نشریات گوناگون چه از حیث استفاده از منابع و چه انتشار مقاله در نشریه از اهمیت ویژه ای برخوردار است چرا که پس از نگارش یک مقاله به شیوه صحیح اعتبار مقاله منوط به انتشار آن در نشریه ای معتبر خواهدبود.

از آنجا که بسیاری از پژوهشگران با نظام­های ارزیابی نشریات علمی آشنایی کامل نداشته و در تشخیص نشریات معتبر در زمان انتشار بروندادهای علمی با مشکل مواجه می شوند، این دوره آموزشی درصدد است تا با معرفی شاخص­های اعتبارسنجی مجلات از جمله شاخص­های کمی و برآورد تاثیر و نفوذ، انواع نمایه استنادی معتبر ملی و بین­المللی مورد قبول وزارتین علوم و بهداشت، سامانه­های نشریه­یاب بین­المللی که به صورت رایگان در دسترس قرار دارند، راهگشای پژوهشگران باشد.

سرفصل مباحث:

علم سنجی

شاخص های اعتبار سنجی علمی

منابع ارائه دهنده شاخص های اعتباربخشی

نحوه تعیین اعتبار منابع علمی و ملاک های تشخیص منابع معتبر از منابع نامعتبر

نمایه های استنادی معتبر ملی و بین المللی مورد تایید وزارتین علوم و بهداشت

نمایه ها و پایگاه تخصصی معتبر

سامانه های نشریه یاب بین المللی

مخصوص دانشجویان تحصیلات تکمیلی، کارشناسان پژوهشگر و اعضای هیات علمی

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقه مندان علوم انسانی بلامانع است.

مدت زمان دوره :۳ ساعت (۱ جلسه)

زمان برگزاری : روز یکشنبه، ساعت  ۱۰ تا ۱۳                            تاریخ شروع : ۲۸ آذرماه ۹۵

هزینه ثبت نام ۳۰۰,۰۰۰ ریال

برای اعضای هیات علمی حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان و ثبت نام گروهی ۲۵۰,۰۰۰ ریال

***

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

تلفن مشاوره و ثبت نام : ۸۸۶۲۴۴۸۵ سرکار خانم عبدالهی

نشانی ثبت نام و مکان برگزاری: تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند ( ۶۴ غربی )- پژوهشگاه علوم­ انسانی و مطالعات فرهنگی

نشانی پست الکترونیکی مرکز : workshop.ihcs@gmail.com

کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe