۰۲ آبان ۱۳۹۵ | ۱۳:۴۲ کد : ۱۴۳۰۳ خبر و اطلاعیه
کارگاه آموزشی بازخوانی «هستی شناسی بنیادی» هایدگر

پژوهشکده غرب شناسی و علم پژوهی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی بازخوانی «هستی شناسی بنیادی» هایدگر

با اهتمام به مفاهیم «پراکسیس» و «پوئسیس»

دکتر سیدمجید کمالی

حیات فکری هایدگر را غالباً به دو دوره متقدم و متأخر و بعضاً به سه دوره متقدم، میانی و متأخر تقسیم می کنند، که البته مهمترین اشتغال فکری او در تمام این دوره ها، مسأله غفلت از هستی و حقیقت آن و تبیین ریشه ها و نیز عوارض و نتایج مخرب چنین غفلتی در جهان و خسرانی است که به واسطه آن بر تاریخ متافیزیک غرب وارد شده است.

آثار هایدگر به دشوار بودن شهرت دارند، از این رو فهم درست آرای او نیازمند تفسیری روشن است. این کارگاه در صدد است تا با مطالعه مفهوم هستی شناسی بنیادی هایدگری و واکاوی لایه پنهان آن، توضیح تمایز مفهوم پراکسیس(عمل) از پوئسیس(ساختن/تولید)، تفسیر بازخوانی هایدگری از هستی شناسی ارسطویی با اهتمام به معانی پراکسیس و پوئسیس و بررسی مسیری که هایدگر جوان در افق هستی شناسی بنیادی تا نگارش «هستی و زمان» طی می کند به فهم عمیق تر از تفکر هایدگر جوان کمک کند و موجب افزایش مهارت مخاطب در تحلیل تاریخی انتقادی اندیشه هایدگر در دوره نخست گردد.

سرفصل مباحث:

جلسه اول: هستی شناسی بنیادی/تمایز پراکسیس و پوئسیس

جلسه دوم: پراکسیس در «هستی و زمان»

مخصوص دانشجویان و پژوهشگران فلسفه معاصر و فلسفه یونان

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقه مندان علوم انسانی بلامانع است.

مدت زمان دوره : 4 ساعت ( 2 جلسه )

زمان برگزاری : روز چهارشنبه10 الی12و دوشنبه، ساعت 14 الی16       تاریخ شروع :26آبان ماه 95

هزینه ثبت نام 200,000 ریال

برای اعضای هیات علمی حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان و ثبت نام گروهی 150,000 ریال

***

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی http://www.ihcs.ac.ir/Pages/Features/Home.aspx?wid=162  مراجعه کنند.

تلفن مشاوره و ثبت نام : 88624485 سرکار خانم عبدالهی

نشانی ثبت نام و مکان برگزاری: تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند ( 6 غربی )- پژوهشگاه علوم­انسانی و مطالعات فرهنگی

نشانی پست الکترونیکی مرکز : workshop.ihcs@gmail.com

کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe