تقدیر دکتر قبادی از پرسنل مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات

۲۴ اسفند ۱۳۹۴ | ۲۰:۰۵ کد : ۱۳۲۰۴ خبر و اطلاعیه
تقدیر دکتر قبادی از پرسنل مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات

دکتر قبادی، سرپرست پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی طی مراسمی از زحمات پرسنل مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات پژوهشگاه تجلیل به عمل آورد.

مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات پژوهشگاه علاوه بر ارائه خدمات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در مجموعه پژوهشگاه، مدیریت پرتال جامع علوم انسانی را نیز بر عهده دارد که حدود سیصد هزار داده علمی تمام‌متن حوزه‌های مختلف علوم انسانی را بارگذاری کرده است و به صورت رایگان در اختیار دانش‌پژوهان قرار می‌دهد.

همچنین مدیریت وب‌سایت پژوهشگاه نیز بر عهده این مجموعه است که در آخرین رتبه‌بندی سایت های موسسات و مراکز پژوهشی (وبومتریک) توانست با 251 رتبه ترقی نسبت به سال گذشته، برای سومین سال پیاپی رتبه نخست برترین وب سایت مراکز و موسسات پژوهشی ایران و رتبه سوم وب‌سایت‌های موسسات پژوهشی خاورمیانه را به خود اختصاص دهد.

فایل های ضمیمه