فرهنگ هشت‌جلدی خاورشناسان دردسترس همگان

۱۹ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۳:۱۱ کد : ۱۳۱۸۸ خبر و اطلاعیه

به اطلاع پژوهشگران و اندیشمندان می‌رساند فرهنگ 8جلدی خاورشناسان در سایت پژوهشگاه علوم انسانی بارگذاری شده و آمادهٔ بهره‌برداری است. در این فرهنگ، خاورشناسانی که در حوزه‌های مختلف ادبی، هنری، تاریخی، زبانی، فلسفی، جامعه‌شناسی، ... صاحب نظر و اثر بوده‌اند و هستند، به ترتیب با اطلاعات زیر، معرفی شده‌اند:

1. زندگی‌نامه و شرح فعالیت‌های آموزشی و دانشگاهی و اجتماعی و ...؛

2. معرّفی آثار(کتاب‌ها و مقاله‌ها) به‌همراه ترجمه‌ای از عنوان آثار و اطلاعات کتاب‌شناختی کامل آنها، نیز معرّفی ترجمهٔ چاپ‌شدهٔ آثاری که در ایران ترجمه شده و انتشار یافته‌اند به‌همراه اطلاعات کتاب‌شناختی کامل آنها، همچنین معرّفی نقد آثاری که نقد شده‌اند، ...؛

3. معرّفی آثاری که دربارهٔ هر خاورشناس نوشته شده است؛

4. فهرست منابعی که در معرّفی خاورشناس در هر مدخل به آنها رجوع شده است.

تدوین، ترجمه، و آماده‌سازی این اثر ارزشمند که مستلزم وقت و دقّت و تلاش بسیار  همکاران ما در پژوهشکده ادبیات بوده، با استفاده از منابع انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، روسی، ایتالیایی، عربی، ... صورت گرفته است.

جهت استفاده از این فرهنگ، بر روی اینجا کلیک نمایید.

مجدالدین خراسانی ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۸:۰۱
ممنون شما
نعیمه ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ | ۲۲:۳۱
سلام و احترام بسیار پرثمر می شد اگر امکان جستجو برای این مجموعه ی ارزشمند هشت جلدی (فرهنگ خاورشناسان) فراهم بود.
احسان ۰۲ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۹:۵۳
با سلام و ادب، لطفا امکان جستجوی موضوعی را فراهم کنید