دوره آموزشی : کارگاه بازی های روانی در روابط میان فردی

۰۷ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۲۳ کد : ۱۲۸۰۲ خبر و اطلاعیه
دوره آموزشی :  کارگاه بازی های روانی در روابط میان فردی

گروه پژوهشی مطالعات زنان با همکاری مرکز آموزش­های کاربردی و تخصصی آزاد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی, کارگاه آموزشی «بازی های روانی در روابط میان فردی» را برگزار می‌ نماید

انسان ذاتا اجتماعی آفریده می شود، و تجربه احساس ناامنی در بدو تولد او را به سمت ساخت تئوری وابستگی حیاتی به دریافت نوازش و توجه از سوی دیگران سوق می دهد. برخی از افراددر طول زندگی و خصوصاً سالهای نخست کودکی این شانس را داشته اند که مورد توجه کافی و تجربه احساس امنیت در بافت خانواده و جامعه قرار داشته باشند در نتیجه در بزرگسالی از این بانک نوازشی خود برای زندگی بهره گرفته و در تبادل سلامت توجه با دیگران قرار می گیرند. اما بسیاری از افراد بنا به دلایل مختلف تجاربی از ترس از تنهایی و طرد و یا مورد توجه واقع نشدن دارند که موجب احساس ناامنی و وحشت عمیق درونی در دوران بزرگسالی آنها می شود. از آنجا که کودک در خردسالی به این نتیجه می رسد که دریافت هرنوع توجه و نوازشی بهتر از عدم دریافت آن است، در بزرگسالی همواره با راه انداختن انواع مختلفی از رویه ها (بازی های روانی) سعی در دریافت توجه و نوازش دارد. این بازی های روانی در تمامی تعاملات میان فردی از جمله روابط زناشویی و خانوادگی، روابط سازمانی، مهمانی، روابط اجتماعی، روابط درمانی و ... وجود دارند. شناسایی بازی‌های زندگی، ریشه یابی، و خروج از آنها کمک شایان توجهی به رشد فردی و میان فردی خواهد کرد.

محتوای دوره و اهم سرفصل‌های مطالب دوره به شرح زیر می باشد:

-         افزایش شفافیت در روابط میان فردی

-         آشنایی با ساختارهای مختلف شخصیت در روابط میان فردی مداخله کننده

-         تلاش برای کسب نوازش به طور مستقیم و مثبت

-         اجتناب از دریافت نوازش های منفی و بیمارگونه

-         آموزش بهبود روابط میان فردی در سطح خانواده و در سطح سازمان

-         افزایش خودآگاهی تمرین و آزمون های گروهی

مدرس این کارگاه سرکار خانم دکتر مهرنوش هدایتی عضو هیئت علمی گروه فلسفه برای کودکان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی است. ایشان مدرس کارگاه های آموزشی «مهارتهای زندگی»، «مشاوره پیش از ازدواج»، «احساس بهتر» ، «هنر همزیستی» و مدرس دروس تخصصی مختلف مشاوره و روانشناسی در دانشگاه‌ها می‌باشند

مدت زمان دوره : 4 ساعت (1 جلسه 4 ساعته)

ساعت برگزاری : 8-12

روز برگزاری : دوشنبه

تاریخ برگزاری دوره :  10 اسفندماه 1394

به شرکت کنندگان گواهی نامه علمی و رسمی شرکت در دوره آموزشی ارائه خواهد شد. این گواهی نامه قابل ترجمه و مورد تایید وزارت علوم, تحقیقات و فناوری می باشد.

هزینه ثبت نام:  500/000 ریال

دانشجویان و اعضای هیات علمی : 400/000ریال

ثبت نام گروهی شامل تخفیف می باشد.

شماره حساب: 5892101144648256

بانک سپه شعبه آ اس پ / به نام حبیب صحرائی خامسلو

ارائه اصل رسید پرداخت  بانکی الزامی است.

علاقمندان با مراجعه به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگ ثبت نام را تکمیل و همراه با مدارک مورد نیاز به مرکز آموزش های تخصصی کاربردی علوم انسانی تحویل دهند و یا اسکن مدارک مذکور را به نشانی اینترنتی ارسال نمایند.

برای مشاوره و ثبت نام، روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 الی 16 با شماره تلفن  88624485 و 88608984 سرکار خانم عبدالهی و شماره تلفن 88035457 خانم بختیاری ( گروه پژوهشی مطالعات زنان) تماس بگیرید.

نشانی ثبت نام و مکان برگزاری دوره : تهران - بزرگراه کردستان - نبش خیابان 64 غربی - پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

نشانی ثبت نام اینترنتی :

workshop.ihcs@gmail.com

کانال تلگرام مرکز : workshopihcs @

مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی علوم انسانی

مدارک لازم جهت ثبت نام در دوره‌های آموزشی :

1. برگ تکمیل شده ثبت نام
  2. اصل فیش بانکی