دوره آموزشی : کارگاه پژوهشی «متد نقدکتاب در حوزهٔ علوم انسانی»

۰۵ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۰۲ کد : ۱۲۷۸۷ خبر و اطلاعیه
دوره آموزشی :  کارگاه پژوهشی «متد نقدکتاب در حوزهٔ علوم انسانی»

گروه روش شناسی علوم انسانی اسلامی شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دوره آموزشی « کارگاه پژوهشی متد نقدکتاب در حوزهٔ علوم انسانی» را برگزار می‌ نماید.

از آنجا که فرآیند نقد و برسی کتب علمی و تألیفی حوزه علوم انسانی آنچنان که باید مورد توجه جامعه علمی قرار نگرفته سلسله کارگاه های متد نقد در صدد ارائه شیوه ها و روش های نظام ­مند علمی در جهت ترویج جریان نقد کتب تخصصی  علوم انسانی است تا به این سبب علاوه بر تاکید بر نقاط قوت و اصلاح کاستی های کتب تالیفی این حوزه ، زمینه های نظریه پردازی علمی نیز فراهم گردیده و به تدریج تحول در ساختار علوم انسانی در مسیر شایسته خود قرار گیرد.

محتوای دوره و اهم سرفصل‌های مطالب دوره به شرح زیر می باشد:

-         تحلیل و تعریف مفهوم و مؤلفه های نقد

-         تحلیل ساختار نقد علمی در حوزه علوم انسانی

-         تحلیل ابعاد شکلی و محتوایی امتیازات و کاستی های یک اثر علمی

-         نحوه تنظیم مقاله پژوهشی نقد

-         تمرین و آزمون های گروهی

مدرس این کارگاه جناب آقای دکتر سیّد حسین حسینی عضو هیئت علمی گروه فلسفه دین و رئیس گروه روش شناسی علوم انسانی اسلامی شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی است.

مدت زمان دوره : 10 ساعت (2 جلسه 5 ساعته)

ساعت برگزاری : 8-13

روز برگزاری : شنبه و یکشنبه

تاریخ برگزاری دوره :  17 و 18 بهمن ماه 94

به شرکت کنندگان گواهی نامه علمی و رسمی شرکت در دوره آموزشی ارائه خواهد شد. این گواهی نامه قابل ترجمه و مورد تایید وزارت علوم, تحقیقات و فناوری می باشد.

هزینه ثبت نام:  1/000/000 ریال

دانشجویان و اعضای هیات علمی : 800/000 ریال

ثبت نام گروهی شامل تخفیف می باشد.

شماره حساب: 5892101144648256

بانک سپه شعبه آ اس پ / به نام حبیب صحرائی خامسلو

ارائه اصل رسید پرداخت  بانکی الزامی است.

علاقمندان با مراجعه به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگ ثبت نام را تکمیل و همراه با مدارک مورد نیاز به مرکز آموزش های تخصصی کاربردی علوم انسانی تحویل دهند و یا اسکن مدارک مذکور را به نشانی اینترنتی ارسال نمایند.

برای مشاوره و ثبت نام، روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 الی 16 با شماره تلفن  88624485 و 88608984 سرکار خانم عبدالهی تماس بگیرید.

نشانی ثبت نام و مکان برگزاری دوره : تهران - بزرگراه کردستان - نبش خیابان 64 غربی - پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

نشانی ثبت نام اینترنتی :

workshop.ihcs@gmail.com

کانال تلگرام مرکز : workshopihcs@

مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی علوم انسانی

مدارک لازم جهت ثبت نام در دوره‌های آموزشی :

1. برگ تکمیل شده ثبت نام
  2. اصل فیش بانکی