پیام تسلیت پژوهشگاه علوم انسانی به مناسبت درگذشت چهره پیشکسوت ادبیات

۰۱ شهریور ۱۳۹۴ | ۲۰:۵۳ کد : ۱۱۷۳۶ خبر و اطلاعیه
پیام تسلیت پژوهشگاه علوم انسانی به مناسبت درگذشت چهره پیشکسوت ادبیات
پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در پیامی ضایعه درگذشت چهره پیشکسوت ادبیات زنده یاد دکتر حسین رزمجو را تسلیت گفت. متن پیام به شرح ذیل است:

انّا لله و انّا الیه راجعون

بدین­وسیله ضایعهٔ درگذشت تأسف برانگیز استاد فرزانه، نویسندهٔ توانا، روشنفکر متعهد، یار صدیق انقلاب اسلامی، شادروان، زنده یاد دکتر حسین رزمجو را به همه فرهیختگان این مرز و بوم تسلیت می­گوییم. استاد دکتر رزمجو که از مبارزان گرانقدر انقلاب اسلامی و از استادان مبرز ادبیات فارسی در دانشگاه فردوسی مشهد و از همکاران شورای بررسی متون پژوهشگاه بوده­اند و عمری را در مجاهدت علمی و عملی گذرانده و شاگردان دانشمند و انقلابی فراوانی تربیت کرده­اند؛ در خاطرهٔ نسل فرهیختهٔ انقلاب اسلامی جاودانه خواهند ماند.

از خداوند سبحان برای روح آن مرحوم غفران الهی و علوّ درجات، و برای بازماندگان محترم صبر جمیل و اجر جزیل مسألت داریم.

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

فایل های ضمیمه