سخنرانی: «نظریه خطابات قانونی از دیدگاه امام خمینی (ره)»

۰۲ تیر ۱۳۹۴ | ۱۴:۱۴ کد : ۱۰۷۵۱ خبر و اطلاعیه
سخنرانی: «نظریه خطابات قانونی از دیدگاه امام خمینی (ره)»

پژوهشکده نظریه پردازی سیاسی و روابط بین الملل سخنرانی با عنوان «خطابات قانونی وکاربرد آن در علم سیاست از دیدگاه امام خمینی (ره)» برگزار می کند. سخنران حجت الاسلام و المسلمین مسیح بروجردی می باشند.

نظریه خطابات قانونیه دیدگاهی است درباره چگونگی تشریع احکام در شریعت اسلام. این نظریه در پاسخ به این پرسش اصلی شکل می گیردکه آیا خطابات شرعیه ای که از طریق آن ها احکام شرعی اثبات می شود، اصالتاً متوجه افراد است یا جامعه؟ صاحب نظریه بر این عقیده است که خطابات شرعی  بالاصاله متوجه جامعه  است و اگر افراد نیز خود را مخاطب شارع می بینند، از آن رو است که افراد جامعه مخاطب شارع می باشند. خطاباتی که بالاصاله متوجه جامعه است، خطاب قانونی نامیده می شود. امام خمینی (ره) از آنچه گفته شده با تعبیر از «جعل عمومی قانونی» یاد کرده است.

زمان برگزاری: 8 تیرماه 94 از ساعت 11 الی 12:30

محل برگزاری: بزرگراه کردستان،خیابان ایرانشناسی (64)، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، طبقه سوم، سالن اندیشه.

فایل های ضمیمه