معاون پژوهشی وزیرعلوم درگذشت استاد آیینه وند را تسلیت گفت

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۵:۰۶ کد : ۱۰۰۶۲ خبر و اطلاعیه

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی درگذشت دکتر صادق آیینه وند رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و چهره ماندگار تاریخ را تسلیت گفت.

به گزارش ایرنا، دکتر وحید احمدی در پیام خود درگذشت اندیشمند و پ‍ژوهشگر ژرف اندیش و چهره ماندگار علمی، دکتر صادق آیینه وند رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و استاد دانشگاه تربیت مدرس را به جامعه دانشگاهی، پژوهشی و فرهنگی کشور تسلیت گفت.

وی در این پیام یادآور شد: خدمات ماندگار این استاد فرهیخته در عرصه تاریخ و فرهنگ شامل صدها تألیف و آثار علمی و تربیت صدها دانش پژوه که حاصل عمر پربرکت و تلاش بی وقفه وی است، نام این استاد را برای همیشه در این مرز و بوم زنده نگاه خواهد داشت.

احمدی، ایمان و روشن بینی دینی، تواضع و فروتنی بی مثال، صراحت و صداقت در عمل، تعهد و دردمندی نسبت به جامعه را از ویژگی های بارز این شخصیت علمی برشمرد و تاکید کرد: نظام دانشگاهی و پژوهشی کشور خود را موظف به پاسداشت نام و آیین علمی این استاد ممتاز، بلند همت و خستگی ناپذیر می داند.