تور مجازی از موزه دانشگاه فردوسی مشهد

تور مجازی از موزه دانشگاه فردوسی مشهد

دوشنبه بیست‌وششم مهر ماه ساعت شش بعدازظهر میزبان آقای دکتر سلمان ساکت،  رییس مرکز آثار مفاخر و اسناد و مسئول موزه دانشگاه فردوسی مشهد، خواهیم بود تا با ایشان دربارۀ این مرکز صحبت کنیم و به همراهشان از موزه بازدید کنیم.
دانشگاه فردوسی مشهد بعد از دانشگاه تهران و دانشگاه تبریز قدیمی‌ترین دانشگاه ایران به شمار می‌رود. دانشگاه مشهد با هدف جمع‌آوری، حفظ و نشر اسناد تاریخی دانشگاه و آثار مفاخر و پیشکسوتان آن مرکز آثار مفاخر را تأسیس کرد.

گرچه مصوبۀ تأسیس این مرکز در تیرماه یکهزارو سیصدو هشتادوچهار به تصویب نهایی رسید، ولی فعالیت جدی و مستمرش از سال یکهزارو سیصدو نودودو آغاز شده و ادامه داشته است. در وبسایت رسمی مرکز مفاخر و اسناد چنین آمده: «این مرکز بر آن است تا تمامی اسناد و مدارک شامل عکس‌ها، تصاویر، فیلم‌ها، خاطرات، مصاحبه‌ها و آنچه تاریخ پربرگ‌وبار دانشگاه و فعالیت‌های اعضای برجستۀ آن را در بر دارد، گردآوری کند و به عنوان سندی افتخارآمیز برای نسل‌های آینده نگهداری نماید».