کارگاه «روانشناسی و عصب شناسی زبان» (درک و بیان گفتار)
کارگاه «روانشناسی و عصب شناسی زبان» (درک و بیان گفتار) در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار خواهد شد. مدرسین این کارگاه جناب آقای دکتر حسن عشایری (استاد دانشگاه علومپزشکی ایران) و خانم دکتر حوریه احدی (استادیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی) می باشند.
توضیحاتی پیرامون کارگاه:
شاید یکی از پیچیده ترین فعالیتهای شناختی انسان توانایی او در درک زنجیرهء صوتی آواهای گفتار به صورت زنجیرهء کلمات زبان باشد؛ یعنی انسان قادر است بین آوا و معنا ارتباط برقرار کند و از طرفی توانایی تولید خلاقانهء بینهایت جمله را دارد. آسیب به مغز این فرایندها را دچار اشکال میسازد. درک نحوهء سازو کار ادراک و بیان گفتاری در پژوهشهای متعددی مد نظر قرار گرفته و همچنان مورد پژوهش و ارزیابی است.
مهمترین هدف این کارگاه معرفی دیدگاهها و انگارههای موجود در مورد درک و زبان گفتاری و آشنایی با مبنای عصبشناختی درک و بیان گفتاری است وسرفصل مباحث به شرح زیر است:
* درک واج، کلمه و جمله
* انگارههای درک
* انگارههای بیان
* مبنای عصبشناختی درک و بیان
* اختلالات درک و بیان زبان
ثبت نام:
این کارگاه در یک جلسه (8 ساعت) در روزچهارشنبه 30 مهرماه 1393 ساعت 8 الی 16 برگزار میشود. هزینه ثبت نام این کارگاه برای عموم 600.000 ریال تعیین شده است که دانشجویان با ارائه کارت معتبر 450.000 ریال پرداخت خواهند کرد. مهلت ثبت نام تا تاریخ 26 مهرماه 1393 تعیین شده است و متقاضیان میبایست با مراجعه به سایت پژوهشگاه فرم ثبت نام کارگاهها را دریافت و پس از تکمیل، به همراه کپی کارت ملی و فیش واریزی (به شماره حساب 5109789213 بانک ملت (شعبه سرچشمه کد64394) به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی) به صورت حضوری به دفتر آموزشهای آزاد تخصصی مدیریت تحصیلات تکمیلی واقع در پل کریم خان، مابین خیابان شهید قرنی و خیابان ایرانشهر، پلاک 178، طبقه چهارم، اتاق 7 تحویل یا اسکن مدارک خود را به آدرس ایمیل workshop.ihcs@gmail.com ارسال نمایند. لازم به ذکر است در صورت ارسال مدارک به صورت الکترونیکی ارائه اصل فیش در روز کارگاه الزامی است.
به تمامی شرکت کنندگان گواهی معتبر شرکت در کارگاه آموزشی ارائه خواهد شد. متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره تلفن 88490213 تماس حاصل فرمایند.
محل برگزاری کارگاه در بزرگراه کردستان، نبش خیابان 64 غربی، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، سالن اندیشه خواهد بود.
نظر شما :