سه عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی در جمع پژوهشگران پر استناد ISC
۴۸۹ پژوهشگر پراستناد علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری در سال ۱۴۰۳ در پایگاه ISC شناسایی و معرفی شدهاند.
بهگزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به نقل از مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، دکتر سیداحمد فاضلزاده، رئیس مؤسسه ISC، در این خصوص توضیح داد: پژوهشگران پر استناد در بازه زمانی ۱۰ ساله (۱۴۰۱-۱۳۹۲) معرفی شدهاند. پژوهشگران در هر حوزه بر حسب تعداد استنادهایی که دریافت کردهاند، مرتبسازی شده و سپس پژوهشگران پراستناد بر اساس حدود آستانه استنادی بهعنوان پژوهشگران پراستناد علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری در نظر گرفته میشوند. معیار انتخاب پژوهشگران در این فهرست، تعداد استنادهای صورت گرفته به تولیدات علمی آنهاست.
وی افزود: در مجموع ۴۸۹ پژوهشگر در ۱۶ حوزه موضوعی خرد در گستره علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری دسته بندی شده اند. تعداد ۴۱۳ نفر پژوهشگر پراستناد در گستره علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری در یک حوزه موضوعی و مابقی پژوهشگر در چندین حوزه موضوعی امتیاز لازم را کسب کردهاند.
گفتنیاست در حوزه علوم انسانی و از جمع اعضای هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دکتر محمدعلی سلمانی ندوشن در رده نخست این پایش قرار دارد. دکتر آزیتا افراشی در رده دوم و دکتر سیدمصطفی عاصی نیز در رده 18 جدول پژوهشگران پراستناد علوم انسانی در پایگاه ISC جای گرفتهاند که کسب این موفقیت را به این استادان و همچنین به خانواده پژوهشگاه تبریک عرض میکنیم./پایان
نظر شما :