تمدید مهلت فراخوان عکسواره محرم دانشگاهیان تا ۳۱ شهریورماه

۰۵ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۷ کد : ۲۵۶۴۰ خبر و اطلاعیه
تمدید مهلت فراخوان عکسواره محرم دانشگاهیان تا ۳۱ شهریورماه

مهلت ارسال آثار به فراخوان عکسواره محرم دانشگاهیان تا 31 شهریورماه تمدید شد. به گزارش معاونت کاربردی‌سازی علوم انسانی و فرهنگی علاقه‌مندان می‌توانند با ارسال دو تصویر از مراسم و عزاداری‌های ماه محرم و صفر در این فراخوان شرکت کنند. شرایط و نحوه ارسال آثار به‌شرح زیر است:

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با همکاری
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعات برگزار می‌کند

فراخوان عکسواره محرم دانشگاهیان
ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان سراسر کشور

با محوریت
مراسم و آیین‌های عزاداری
مراسم تعزیه و شبیه‌خوانی
هیأت‌ها و موکب‌های مردمی
نماز ظهر عاشورا
پیاده‌روی اربعین

شرایط و نحوه ارسال آثار

-    این عکسواره با هدف به تصویر کشیدن جلوه‌های باشکوه حضور مردم و هیأت‌های عزاداری در ماه محرم و صفر در جهت ثبت و معرفی حادثه عاشورا از زاویه‌های نو برنامه‌ریزی شده است.
-    عکس‌ها می‌توانند با دوربین عکاسی و یا تلفن همراه گرفته شود.
-    هریک از شرکت‌کنندگان می‌تواند حداکثر دو عکس را به دبیرخانه عکسواره ارسال فرمایند.
-    همچنین ارائه توضیح کوتاه درباره عکس‌های ارسالی در صورت لزوم بلامانع است.
-    عکس‌ها می‌توانند سیاه و سفید یا رنگی باشند و حجم عکس‌های ارسالی حداکثر یک مگابایت و با فرمت jpg باشد و همراه با عکس، نام و نام خانوادگی عکاس، محل عکاسی، ایمیل و شماره تماس به دبیرخانه ارسال شود.
-    عکس‌های ارسالی ضمن برخورداری از کیفیت بالا نباید دارای امضاء، تاریخ، قاب، حاشیه، مارک و لوگو باشند.
-    عکس‌های فوتومونتاژ در این عکسواره پذیرفته نمی‌شود.

مهلت ارسال آثار: 31 شهریورماه 403

آدرس دبیرخانه
h.mousavi@ihcs.ac.ir

نحوه انتخاب و معرفی آثار برگزیده
به ده نفر از شرکت‌کنندگان به انتخاب هیأت داوران لوح تقدیر و جوایز ارزنده نقدی اهداء می‌شود.

کلیدواژه‌ها: فراخوان عکسواره محرم دانشگاهیان فراخوان عکس محرم و صفر تاسوعا، عاشورا، اربعین تعزیه و شبیه‌خوانی