گزارش بیست و پنجمین نشست شورای «سیاستگذاری طرح جامع اعتلای علوم انسانی معطوف به پیشرفت کشور»

۰۴ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۳ کد : ۱۷۵۹۹ خبر و اطلاعیه گزارش نشست‌ها

بیست و پنجمین نشست شورای «سیاستگذاری طرح جامع اعتلای علوم انسانی معطوف به پیشرفت کشور» در تاریخ دوشنبه 3 دی ماه 1397 در تالار اندیشه پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با حضور اعضای این شورا تشکیل شد. در ابتدای این نشست دکتر فوزی، دبیر طرح و جانشین رئیس پژوهشگاه در طرح جامع اعتلاء، گزارش از فعالیت های صورت گرفته ظرف یک ماه گذشته، حد فاصل نشست بیست و چهارم شورا تا نشست بیست و پنجم ارائه کرد. از جمله مهمترین فعالیت های مورد اشاره رونمایی از 5 طرح پایان یافته در طرح اعتلاء به مناسبت هفته پژوهش و همچنین انتشار جدیدترین شماره فصلنامه تخصصی طرح جامع اعتلاء بود. وی ضمن اشاره به گردآوری مقالات و انجام مصاحبه برای شماره پنجم نشریه با موضوع محوری «دین و علوم انسانی» از اعضای شورا و همچنین دیگر اصحاب جامعه علمی کشور دعوت کردند تا در این زمینه با نشریه همکاری بیشتری داشته باشند. بخش بعدی نشست بررسی چهار طرح نامه در طرح جامع اعتلاء بود که بر اساس آراء و نظرات اعضای شورای سیاستگذاری ضمن در نظر گرفتن برخی نکات تکمیلی این طرح ها به تصویب رسیدند و اعضای شورای سیاستگذاری درباره این موضوع و راه های تدوین الگوی اثربخشی خروجی ها نظرات و پیشنهادهای خود را ارائه کردند و ...
از دیگر موضوعات مهم مطرح شده در این نشست پیشنهاد دو تن از استادان عضو شورا دکتر رضا داوری اردکانی و دکتر سید محمدرضا حسینی بهشتی، درباره اهمیت و ضرورت توجه به موضوع «زبان فارسی» بود. دو استاد پیشکسوت و صاحب نظر حوزه علوم انسانی کشور و دکتر حسینعلی قبادی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و رئیس طرح جامع اعتلاء تاکید داشت با توجه به مجموعه فعالیت‌های گسترده و متنوع طرح جامع اعتلاء و چشم انداز کلان طرح مبنی بر توجه به مسائل مهم، نیازها و چالش های جامعه ایران، شایسته به نظر می رسد طرحی مرتبط با «زبان فارسی» و هویت ایرانی و چالش های پیش روی این حوزه، طراحی و با استفاده از ظرفیت شبکه نخبگانی گسترده ای که با این طرح جامع در ارتباط هستند، از صاحب نظران و متخصصان علوم انسانی دعوت به عمل آید تا در این زمینه فعالیت هایی را صورت دهند.

کلید واژه ها: طرح جامع اعتلای علوم انسانی معطوف به پیشرفت کشور پژوهشگاه ihcs research center پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی