۲۴ آبان ۱۳۹۵ | ۱۸:۲۴ کد : ۱۴۴۴۱ خبر و اطلاعیه
کارگاه آموزشی حروفچینی با لاتک برای زبان‌شناسان

پژوهشکده زبان شناسی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

دکتر مسعود قیومی

عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

ترجیح امروزه متخصصین و نویسندگان اینست که با کمک ابزاری مانند رایانه بتوانند کار نگارش و حروفچینی مطلب مورد نظر را خود انجام دهند تا اشکالات کمتری به‌هنگام حروفچینی متن ایجاد شود. برای افزایش دقت و کاهش زمان برای نهایی‌سازی متن، می‌توان از نرم‌افزار لاتک استفاده کرد. لاتک نرم‌افزار منبع‌بازی است که از آن برای حروفچینی مواردی چون کتاب، پایان‌نامه، مقاله، اسلاید، پوستر، گزارش، فرهنگ لغت و غیره استفاده می‌شود. خروجی لاتک شکیل و با دقت بالایی بوده و مشکلاتی که معمولاً به‌هنگام استفاده از دیگر نرم‌افزارهای حروفچینی مانند ورد ماکروسافت ممکن است با آن مواجه شویم را ندارد. در این کارگاه تلاش می‌شود ضمن آشناکردن کلی مخاطب با این نرم‌افزار، به نحوه استفاده از آن در حوزه زبان‌شناسی  پرداخته شود.

سرفصل ها و محتوای دوره آموزشی :

آشنایی با لاتک

آشنایی با بسته‌های کاربردی برای مسایل زبان‌شناسی ( آوانگاری و ترسیم نمودار درختی و ... )

از آنجا که کارگاه با کار عملی همراه است، علاقه‌مندان می‌بایست رایانه شخصی به‌همراه داشته باشند.

با هدف

افزایش دانش نظری

ارتقای مهارت عملی

تقویت و توانمندسازی

شرکت در این دوره برای دانشجویان، پژوهشگران و کلیه افرادی که کار حروفچینی انجام می‌دهند توصیه می شود..

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.

مدت زمان دوره : ۸ ساعت ( ۴ جلسه ۲ ساعته ) ۱ روز

زمان برگزاری : روزسه شنبه، ساعت ۸ تا ۱۷       تاریخ برگزاری : ۱۶ آذرماه ۹۵

هزینه ثبت نام: ۸۰۰/۰۰۰ریال

اعضای هیات علمی حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان، همکاران و ثبت نام کنندگان گروهی : ۶۰۰/۰۰۰ ریال

دانشجویان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی: ۵۰۰/۰۰۰ریال

شماره کارت مرکز: ۵۸۹۲۱۰۱۱۴۴۶۴۸۲۵۶  بانک سپه بنام حبیب صحرائی خامسلو

***

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

تلفن مشاوره و ثبت نام ( در ساعت اداری ) : ۸۸۶۲۴۴۸۵ سرکار خانم عبدالهی

نشانی: تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند (۶۴ غربی)- پژوهشگاه علوم­انسانی و مطالعات فرهنگی

کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe

مرکز آموزش‌های تخصصی­ کاربردی علوم ­انسانی