دیدار دکتر قبادی با اعضای پژوهشکده زبان و ادبیات
رئیس پژوهشگاه روز سه شنبه 7 اردیبهشت 95 در شورای عمومی پژوهشکده زبان و ادبیات شرکت و با اعضای این پژوهشکده از جمله آقایان دکتر تقی پورنامداریان، دکتر ابوالقاسم رادفر، دکتر علیرضا شعبانلو، دکتر یوسف محمدنژاد عالی زمینی، دکتر رمضان رضایی، دکتر یدا... رفیعی، خانمها دکتر زهرا پارساپور، دکتر زهرا حیاتی، دکتر مریم عاملی رضایی، دکتر مریم شریف نسب، دکتر معصومه نعمتی، دکتر زینه عرفت پور، دکتر صابره سیاوشی، خانمها حمیده موسوی نژاد، مژگان عسگری، فریال امرایی زاده، رباب صادقی اسکویی، ناهید ذاکری، طاهره عباس پناه، معصومه سالک و آقایان سیدجلیل شاهری لنگرودی و فرزاد جعفری دیدار کرد.
در ابتدای جلسه، سرکار خانم دکتر پارساپور، رئیس پژوهشکده زبان و ادبیات، ضمن تبریک انتصاب دکتر قبادی به سمت ریاست پژوهشگاه، از حضور ایشان در شورای عمومی این پژوهشکده تشکر کرد و گزارشی از عملکرد پژوهشکده در سال 94 با محورهای زیر ارائه داد:
- 1- طرحها و مصوبات مربوط به این پژوهشکده در شورای پژوهشی،
- 2- جلسات شورای عمومی پژوهشکده و مصوبات آن،
- 3- اقدامات صورت گرفته در چارچوب شورای تحصیلات تکمیلی و فرایند تصویب طرحنامه های دانشجویان،
- 4- معرفی گروه های پژوهشی این پژوهشکده و تشریح وضعیت و تشکیل جلسات و فعالیتهای آنها،
- 5- همایشها، کارگاهها و نشستهای برگزار شده توسط پژوهشکده،
- 6- وضعیت نشریات مربوط به پژوهشکده،
- 7- طرحهای گروهی پایان یافته و در حال اجرا،
- 8- آرشیوسازی و فعال کردن سایت پژوهشکده،
- 9- اقدامات صورت گرفته در جهت تحقق برنامه عملیاتی پژوهشکده در سال 94 و مقایسه آن با پیش بینی صورت گرفته در برنامه های 5 ساله پژوهشکده
در پایان گزارش خانم دکتر پارساپور ضمن تشکر از همه اعضای پژوهشکده در تحقق برنامه ها و فعالیت های پژوهشکده، از همراهی و راهنمایی های دو استاد برجسته این پژوهشکده، آقایان دکتر پورنامداریان و رادفر، به طور ویژه قدردانی کرد.
در ادامه، دکتر قبادی ضمن ابراز مسرّت از اقدامات جامع، تحوّل برانگیز و پیشتازانه پژوهشکده، ارائه گزارش دقیق و روشمند خانم دکتر پارساپور را نشانه مدیریت خوب پژوهشکده دانست و از همکاری و همدلی همه استادان گرامی و کارشناسان قدردانی کرد. سپس به تشریح اهداف این دیدار، ذیل محورهایی از جمله:
- 1- پیگیری برنامه توسعه پژوهشگاه و بررسی میزان انطباق برنامه ها و عملکردهای پژوهشکده ها و مراکز با برنامه توسعه،
- 2- بررسی ایفاء نقش ملی و فراملی پژوهشکده هاو مراکز،
- 3- تعامل عمیق تر با اعضای پژوهشکده ها و مراکز،
- 4- استماع مسائل مشکلات عمومی پژوهشکده ها و مراکز
پرداخت.
سپس اعضای هیأت علمی و کارشناسان پژوهشکده نیز به بیان مسائل و مشکلات مختلف از جمله فرایند و مشکلات مربوط به تصویب طرحهای پژوهشی، نحوه ارتقاء و ترفیع اعضای هیأت علمی و مسائل مربوط به آنها، احیاء گروه های غیرفعال و ادغام شده پژوهشکده، وضعیت کلاسهای آموزشی ضمن خدمت کارکنان و مسائل و چالشهای فرم ارزشیابی موجود در بررسی کیفی فعالیتهای صورت گرفته، فضای فیزیکی اختصاص یافته به پژوهشکده و... پرداختند.
در پایان دکتر قبادی بر اهمیت تاریخی و تمدّن سازانه پژوهشکده زبان و ادبیات و قدمت و اثرگذاری طرحهای تحقیقاتی آن تأکید کرد و ضمن بررسی مسائل مطرح شده و ابراز رضایت از فعالیتهای صورت گرفته توسط اعضای پژوهشکده، از حاضران خواست راهکارهای متناسب با مسائل را پیشنهاد دهند و ضرورت تعامل مثبت و سازنده و همکاری دوسویه را یادآور شد و بر پیگیری و کوشش برای حل مابقی مسائل مطرح شده تأکید کرد . ایشان اظهار امیدواری کرد که آینده مدیریت پژوهشکده به نحوی باشد که این هم افزایی موجود و فرایند رشد و سامان یابی پژوهشکده تقویت شود.
نظر شما :