برگزاری کارگاه آموزشی: مدل مالی و عملیاتی جدید بانک جهانی و پایان لایبور و نرخ های مرجع جایگزین برای بانک ها
دوره آموزشی کارگاه «مدل مالی و عملیاتی جدید بانک جهانی» و «پایان لایبور و نرخهای مرجع جایگزین برای بانکها» توسط پژوهشکده اقتصاد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 16 دیماه 1403 توسط دکتر سید حسین میرجلیلی مشاور ارشد سابق در بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول و استاد تمام پژوهشکده اقتصاد در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار میشود.
طی دو سال اخیر در «طرح تحول»، بانک جهانی، مدل مالی و همچنین مدل عملیاتی خود را تغییر داده است تا بتواند به تقاضاهای فزاینده جدید وام و اعتبار و ضمانت از سوی کشورها پاسخ دهد و اثربخشی عملیات وامهای توسعهای برای کشورهای متقاضی بیشتر شود. این اقدامات با تغییرات مدل مالی انجام میشود.
همچنین لایبور به عنوان نرخ مرجع جهانی برای نرخ مرجع پایه جهت وام دهی بانکهای دنیا، در جولای 2023 به کار خود پایان داده و تعدادی نرخ مرجع در حال حاضر جایگزین آن شدهاند. آگاهی از نقش لایبور در فعالیتهای مالی و خصوصاً وام دهی بانکها، مشکلات و در نهایت پایان آن و همچنین نرخهای مرجع جایگزین و راههای ممکن برای نظام بانکی ایران مفید است.
سرفصلها و محتوای دوره آموزشی:
مدل مالی و عملیاتی جدید بانک جهانی
- بهینه سازی ترازنامه بانک
- سرمایه هیبریدی
- انتقال ریسک
- تأمین مالی مبتنی بر نتیجه
- آسیب شناسی سیستماتیک کشور و چالشهای جهانی
پایان لایبور و نرخ های مرجع جایگزین برای بانکها
- گستره نرخ مرجع خانواده لایبور
- مکانیسم تعیین نرخ بازار بین بانکی و میانگین بریده شده
- رسوایی لایبور و اصلاح ناکام آن
- فرایند کنارگذاشتن لایبور در بانک جهانی
- جایگزینی سوفر، سونیا، تونار، استر، اونیا
لازم به ذکر است شرکت در این دوره برای بانکداران، مؤسسات مالی، مدیران اقتصادی، پژوهشگران پولی و مالی، دانشجویان رشته اقتصاد و تمامی متخصصان و علاقمندان مفید و مؤثر خواهد بود.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به آدرس https://www.ihcs.ac.ir ، مرکز آموزشهای آزاد تخصصی علوم انسانی مراجعه فرمایید.
برای انجام هماهنگیهای لازم جهت صدور گواهی حضور و ارائه فهرست اسامی و اطلاعات تماس مدیران و کارشناسان مرتبط در آن بانک که تمایل به حضور در این دورۀ آموزشی را دارند، تماس با شماره تلفن 88054423 و یا با پست الکترونیک به آدرسfac_economics@ihcs.ac.ir امکان پذیر خواهد بود.
پژوهشکده اقتصاد
پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
نظر شما :