حضور دکتر اشرف بروجردی، معاون فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، در همایش " آئینه وند، زن، معرفت تاریخی"

۲۵ آذر ۱۳۹۴ | ۱۴:۰۰ کد : ۱۲۴۲۹ آرشیو اخبار

به مناسبت هفته پژوهش، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربیت مدرس با همکاری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، موسسه مطالعات و تحقیقات زنان، انجمن علمی دانشجویان مطالعات زنان، سازمان اسناد و کتابخانه ملی، شورای راهبردی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی برگزار کرد. در این همایش سرکار خانم شهیندخت مولاوردی، معاون امور زنان ریاست جمهوری، َحضور داشتند و سخنانی ایراد کردند. خانم دکتر بروجردی را خانم دکتر فروغ پارسا، رئیس پژوهشکده حکمت معاصر همراهی کردند. سخنرانان همایش دکتر محمدرضا امین ناصری، دکتر هادی خانیکی،  خانم دکتر شجاعی، دکتر عبدالله ناصری، دکتر روشنفکربودند. در انتهای برنامه میزگردی با حضور خانم دکتر جان احمدی، دکتر شایسته و آقای دکتر ظریفیان برگزار شد. و همچنین کتاب زن رونمایی شد.

فایل های ضمیمه